/ Vanliga dagar /

Det där extra hjärtslaget ♥

Han är den där personen som oavsätt vad, alltid kan få mig på bra humör. Han är min bästis som jag samtidigt är kär i. Han är konstig fast på ett helt fantastiskt sätt. Han är killen som får mitt hjärta svämma över. Han är helt underbar och jag tycker om honom så galet mycket. 
 
Min blogg är numera en sida där jag vid speciella tillfällen pubilicerar inlägg. Som ett sätt att komma ihåg fina minnen. Någonting som jag nyss reagerade på när jag bläddrade igenom gamla inlägg är att jag aldrig har nämnt min pojkvän. Så konstigt! Eftersom han är personen som jag inprincip spenderar mest tid med.
 
Så här kommer ett inlägg speciellt inriktat för honom.
 
Jimmy som han heter har snart varit min i snart tre år. Han är så otroligt fin. För det är nämligen den här grabben som har fått mig att inse att det faktiskt är möjligt att bli så där bubbligt, härligt och helt förtjusade kär. Han har tagit mitt hjärta med storm!
Det var precis när mina föräldrar skulle skiljas som jag och Jimmy blev tillsammans. Hela situationen med skillsmässan gjorde att vi lärde känna varanda otroligt snabbt. Han var min stöttande pelare som gjorde mig glad.  Under åren har han fått mig att växa och utvecklas som person.
Idag är vi sambos och trots att vi varit tillsammans så pass länge växer min kärlek för denna kille för varje dag som går. Han betyder så otroligt mycket för mig. Det är så underbart att se hur vi båda två utvecklas hela tiden. Att få vara en sån stor del i honoms liv är ren lycka. 
 
Tack för jag får ha titeln som din flickvän. Jag älskar dig! ♥