/ Sommaren 2012 /

Mina sekunder i TV-rutan.

 
Ser ni mig bakom Måns och i hörnet på den andra bilden?? :) lite kul tycker jag att det var. För er som inte såg programmet så kan ni se det här! :D
/ Sommaren 2012 /

Allsång, shopping och glass i Fjäderholmarna.

Åkte ju som sagt till Stockholm i måndags natt och det blev en lyckad resa. Under dagarna tillbringade vi en dag åt att lyssna på bra artister på allsången, jag blev även tvkändis för några sekunder när jag syndes i TV-rutan, sussa gjorde vi i våran Saab vilket var mysigt men trångt, vi käkade mumsig marängswiss på fjäderholmarna och vistades även många timmar på Stockholms gator i hopp om att hitta något man kunde köpa. Så här ↑ skulle man kunna sammanfatta mina dagar i huvudstaden. Visst låter det roligt?? Som bevis på att jag hade det så bra tänkte jag visa er lite bilder från dagarna. Här kommer dom..

 Tummen upp för 2 roliga dagar i huvudstaden!
 
 
/ Sommaren 2012 /

Spontanresa till Stockholm!

Imorse bestämde vi oss för att ta en tripp till Stockholm, och när åker vi? Jo, nu!! Ska strax hoppa in i bilen och åka iväg. Detta blev så spontant som det kunde bli. Imorgon väntas allsång på skansen och på onsdag blir det shopping!! Älskar att vara spontan och hitta på äventyr. Så kul.
Nu ska jag åka iväg, vi hörs!!