/ Vanliga dagar /

Gymnasie hit och gymnasie dit.

Idag var inte jag på skolan utan jag var i Kramfors istället och kollade på media programmet med Maria och Caroline. Jag tycker det verkar roligt och bra! :) Vi fick i uppgift då vi var där att välja en låt som vi skulle ta passande bilder till. Och till sist skulle göra ett bildspel med musiken och bilderna. Det var kul. Och jag tycker jag fick till det hyfsat bra. :)

Usch, vad jag blir snurrig då jag tänker att det bara är ett halv år kvar i nian och ett halv år kvar med klassen. Tänk att man aldrig kommer med gå i samma klass igen sen. :'( Aldrig. Några kanske man inte ser på flera år och vissa kanske man aldrig ser igen. Nä jag tycker det är så sorgligt och hemskt att tänka på det! Så nu ska man ta vara på stunden och ha så roligt som möjligt med klassen. :) <3

Nä, nu ska jag titta lite tv och sen sova. :) <3
Några av bilderna jag fotade idag. :)

/ Vanliga dagar /

Pepparkakshusduell! :O

Jag har nu på senare kväll varit med Olivia ett tag.
Där satt vi vid datorn också pratde vi. Ja det var mysigt. :)
När jag kom hem gjorde jag och mamma pepparkakshus. Vi dekorerade varsin sida. :) O
ch kom för ett litet tag sen att ni läsare ska rösta vilken sida som vart finast. ;)

FRAMSIDAN AV PEPPARKAKSHUSET:

   -VS-  
                                Min                                                                                    mammasSIDORNA AV PEPPARKAKSHUSET:

   -VS-  

                 MIN                                                                                                 mammasNu är det upp till er läsare. Vilken av sidor och framsidor tycker du var finast. Kommentera och berätta!


/ Vanliga dagar /

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

JAAAAAAAGGGGGG ÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRR GGGGLLLLLLLLAAAAAAAAD!!! :D:D
Det har kommit snöööö!!!! :D:D:D
Jag har gått jätte länge och typ "när kommer det snö."  "Det blir ingen riktig jul om den är grön". Ja så. Också nu efter jag hade varit på kören idag snöade det!! :D:D
Hoppas bara att den stannar kvar. :p
Ja, nu ska jag fixa mig innan jag ska upp till Olivia. Pusshej! <3