/ Sommaren 2012 /

Myskväll hos fröken Byllan.

Igår spenderades min kväll hos min söta vän Matilda. Där...
... käkade vi super god middag vilket bestod av favorit rätten tacos!... också skattade vi även en massa. Det sägs att ett skratt förlänger livet.
... & vad vore inte en mys kväll utan götta?? Så Ben&Jerry fick göra oss sällskap. ... Också myste vi en massa i Byllans härliga soffa.
Också poserade vi framför kameran för att få en härlig bild med mycket glädje och se!! Det tyckte jag vi lyckades med! Om man skulle sammanfatta dessa bilder men en liten text så skulle det lyda att vi hade en super mysig kväll som man behöver då och då med gotta och vänner. Kvällen får 5/5 toasters, kanon kul!
/ Resor & Äventyr /

VIVA LA FRANCE!

Här kommer lite bilder från våran underbart vackra, fina, soliga, varma, roliga, knäppa, galna och absolut bästa resa i Nice. Titta på dessa bilder så ser ni hur våran resa har varit. ♥
/ Sommaren 2012 /

På besök i Örebro.

Jag befinner mig just nu i självaste Örebro hos Alma. Reste hit igår och ska vara här över helgen. Vi har i största del av dagen befunnit oss på stan där vi har shoppat loss. Fick med mig lite fina prylar som jag är mycket nöjd med. Vi har även ätit mumsig hemmagjort pizza till middag och strax ska vi placera oss framför TV:n och kika på film. Har haft en super bra lördag. Hoppas att ni oxå har haft det!