/ Vanliga dagar /

LÖRDAGSGLAD

Idag är jag glad därför: att det är härliga lördag, min fredag kväll var super kul vilket gjorde att jag är glad även idag och snart kommer lite fina tjejer på myskväll. Det kan inte bli bättre!
 
Hoppas ni får en härlig lördag! 
 
/ Vanliga dagar /

ULLARED.

Några nagellack, en tröja, lite teknikprylar och ett mobilskal. Det var ett exempel på några av mina varor som fick följa med mig hem då vi besökte Ullared för två veckor sedan. Det var en rolig resa. Roligt att trängas bland alla människor och kundvagnar. Om ni inte har varit på Ullared så tycker jag att ni ska planera en resa dit.
/ Vanliga dagar /

Förrätt, varmrätt & efterrätt.

Denna kväll så har jag och Alma lagat trerätters vilket satt som en smäck för både mig och Alma eftersom vi inte hade ätit på hela dagen. Vi pysslade och donade vilket resulterade till....
... En god förrätt som bestod av tomater, basilika och olja på en toast. 
... tända ljus för att öka mysfaktorn.
... att jag glömde fota huvudrätten, så ni får vara glada över att titta på en tom tallrik. 
 ... att vi bakade den absolut godaste kladdkakan jag någonsin ätit. Denna hade en smak av kaffe och var pyntad med söta små hjärtan.  
 
Efter middagen så var vi mätta och belåtna (att magen var så full att vi nästan ville spy pga kladdkakan som var för mäktig behöver vi inte nämna, allt ska nämligen låta tiptop när man bloggar). Alma åkte även iväg på andra äventyr och lämnade all disk till mig, men det behöver vi inte nämna här. Det var en trevlig kväll men min bästis. Tack och hej för den!