/ Vanliga dagar /

30 januari & lite 29 januari

Hej allihopa! Nu är jag väldigt trött men vill blogga ändå. Om jag börjar med igår. Hann inte skriva igår för ja hade fullt upp. Tränade för franska provet sen jag kom hem igår. Och hann därför inte skriva. Men det var ingen speciell dag. Men idag då hade jag prov . :/ Vet inte hur det gick men hoppas att det gick bra! Sen på svenskan gjorde vi nå gubbar med ett speciellt matrial. Det var jätte kul! Sen efter skolan gick jag ner till konsum där Lucas klass stod och sålde kakor till klassresan. :) Träffade Alma där och hjälpte dom att sälja lite. Men det var så himla kallt och stå där ute. Då jag kom hem satt jag mig vid datorn och relaxade lite. :) Sen ringde mamma och sa att vi skulle åka till Martin för han fyller år. Medans jag väntade tog jag lite kort som kommer sedan. Men då vi skulle gratta han var han inte hemma så vi åkte hem. Sen var det let´s dance. Och det var bra! :) Det var det jag har gjort idag. ++ En sak till imorgon ska jag och Hilma på nån scenskola på hullsta gård. Det ska bli skit kul! Hadetbra! // NathalieSå coolt kan det bli med vanligt vatten!


/ Vanliga dagar /

28 januari

Har nyss kollat på " made in sweden" då var dom i Hollywood. Och det var såå fint där! :O Vart så sugen att åka utomlands. Vill åka till Italien, Indien, USA, Grekland, England && Ja jag vill åka jorden runt! Så nu ser ni inte mig på några veckor! Jag dra imorgon på min jorden runt resa. Kommer hem om några månader. ;) Hahaha kanske inte riktigt sant men hade ju hoppats på det :D Men tillbaka till nuet.
Idag var det skola igen. Ovanligt :O ;D Nädå men det var väll en vanlig dag nästa förutom att vi fick fika på matten :D Efter skolan gick jag hem det var härligt! Då jag kom hem kollade jag "top model" Sen träna till franska provet. Asså jag tycker man ska lägga till en lag att man inte få ha prov i skolan. Så skulle det vara super! B) Sen har jag inte gjort så mycket mer.   En sak till. Kan ni ge mig lite tips så min blogg blir lite roligare? :) 

Ha det bra! Kramar Nathalie


Ghaaaahh....... Vill utomlans!! :O     ||        Bulgarien- 07 <3

/ Vanliga dagar /

27 januari

Idag gick jag på skola igen! Det var en kort dag med tre lektioner. När skolan slutat gick jag, Hilma, Olivia & Sandra ner på stan och fikade på lilla café. Där satt vi ett tag och det var mysigt.
Fick sen skjuts hem av mamma. Då jag kom hem kollade jag lite på " Top Model" Det var bra! :D I like top model! Det är så coola kort!
Sen tränade jag franska till provet som kommer vara på fredag x[
Efter jag tränat ett tag åkte jag på dansen. Den var rolig fick lära oss lite av den nya delen på dansen. :)  Vi ska dansa till Britney Spears - Womanizer. Sen hem kolla på TV " Top model" igen :D Sen lite träna franska sen datan och nu ska jag sova :D

Ha det bra Puss på er! :* <3