/ Sommaren 2012 /

En förändring.

Alla vet hur förändringar fungerar. I en förändring bli ofta någoting som det inte har varit förut. Nu medans jag har varit ute och rest så har det skett en förändring här hemma. Min bästa kompis har nämligen flyttat. Min bästis som alltid har bott i lägenheten ca. 20 min ifrån mig har nu flyttat över 60 mil bort. Promenaderna som vi alltid har gått får vi numera ta på loven. Detsamma gäller myskvällar och annat roligt. Nu är det inget gåavstånd till hennes nya hemstad utan nu är det buss eller tåg som gäller. Men om vi har klarat 8 års vänskap så klarar vi det här enkelt som en plätt. Vi kan ju nu hitta på skojigheter i en rolig stor stad som hon faktiskt har flyttat till. Men en sak vet jag och det är att jag kommer sakna denna otroligt fina flicka så himla mycket (vilket jag redan gör!!). Alma du är bäst! ♥

/ Sommaren 2012 /

4 bilder ifrån fotokursen på Irland i Dublin.


Dessa fyra bilder är fotade på fotokursen i Irland. Varje dag hade vi olika teman på vad vi skulle fota. På dom två första bilderna var temant landskaps fotografering. Mina två bilder är ett bra exempel på att visa hur olika bilder kan se ut från olika perspektiv. Jag fotade samma "objekt" men från två olika sidor och se vilken skillnad det blev?? En helt ny bild! 

Det två sista bilderna är ifrån dagen när vi fick träna att fota macro. Då vi fick lära oss hur vi hittade bäst fokus på bäst sätt. Vi fick bla. lära oss att stativ är ett bra hjälpmedel vid macrofotografering. Det gör att kameran håller sig på plats och även att bilden enklare blir riktigt skarp då. 

Blev faktiskt riktigt nöjd med dessa bilder. Gillar skärpan och färgerna! 
/ Sommaren 2012 /

HEMMA I LILLA SVERIGE IGEN!Tjenare, hejsan, hoppsan!! Nu är jag hemma igen efter en massa resande hit och dit. Säger bara såhär... JAG HAR HAFT SÅ SJUUUUUKT KUL!! En sak är säker och det är att jag älskar att resa. Jag mår allra bäst när jag är på nya ställen då man inte riktigt vet säkert vad som kommer hända och hur allt fungerar. Det är så spännande! Både fotokursen på Irland och busigheterna i Nice med brudarna blev så lyckat som det kunde bli. Är nöjd! Bilder kommer inom kort från båda resorna. Har lite saker jag måste fixa och ordna innan jag ska fixa bilderna. Kan avsluta detta inlägg med att meddela att skolan har börjat och att jag hellre skulle vilja ta planet tillbaka till varma Nice. Nu vet ni lite hur läget ligger till för mig, hejsålänge!!